Antena Meniu Search
x

Mesaj al colegilor jandarmi pentru ofițerul spulberat pe trecere cu bebelușul în cărucior

Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc, după ce s-a aflat că ofițerul Airinei Irina-Cristina a fost spulberată pe trecerea de pietoni, împreună cu bebelușul său, de un Audi A8.

Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc, după ce s-a aflat că ofițerul Airinei Irina-Cristina a fost spulberată pe trecerea de pietoni, împreună cu bebelușul său, de un Audi A8.

Irina-Cristina a murit pe loc, bebelușul se afă în comă la spital.

Jandarmii spun că femeia a fost foarte îndrăgită de toată lumea și se simțea împlinită atât profesional cât și personal.

Pe acelaşi subiect

"Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie.  Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire. Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor.  Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!", este mesajul foștilor săi colegi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că ofițerul de jandarmi Irina-Cristina Airinei a murit astăzi, pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie din Suceava, în timp ce îşi plimba într-un căruţ bebeluşul în vârstă de un an şi şase luni.

Şoferul, un tânăr de 26 de ani, din satul Mitocu Dragomirnei, a fost condus de poliţiştii rutieri la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mesaj al colegilor jandarmi pentru ofițerul spulberat pe trecere cu bebelușul în cărucior