Antena Meniu Search
x

A crezut că a făcut afacerea vieţii şi a cumpărat un Mercedes S350 de 60.000 de euro din Anglia, doar ca să rămână fără el în Vama Borş

Un tânăr de 31 de ani, din Cluj, a crezut că a făcut afacerea vieţii, după ce şi-a cumpărat din Anglia un bolid Mercedes S350 în valoare de 60.000 de euro, cu doar 23.000 de lire.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.03.2019, 16:59

Mercedes S350 confiscat la Vama Borş

Un tânăr de 31 de ani, din Cluj, a crezut că a făcut afacerea vieţii, după ce şi-a cumpărat din Anglia un bolid Mercedes S350 în valoare de 60.000 de euro, cu doar 23.000 de lire.

Bucuria a fost scurtă, pentru că rămas fără maşină în Vama Borş, după ce poliţiştii de frontieră au descoperit că autoturismul era căutat de autorităţile britanice. El a spus că nu ştia că despre problemele maşinii, precizând vameşilor că a fost fericit că a putut să cumpere bolidul cu o valoare de 60.000 de euro cu doar 23.000 de lire sterline.

Mercedes S350 confiscat la Vama Borş

Poliţiştii de frontieră au precizat că la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român C.F, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Cluj-Napoca, conducând un autoturism marca Mercedes S350, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricaţie 2016.

Pe acelaşi subiect

În urma verificărilor efectuate cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, în urmă cu doar două săptămâni.

Clujeanul a spus că nu mai ştie cum îl cheamă pe vânzător

Şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean polonez din Anglia, ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, plătind suma de 23.000 de lire sterline pentru bolidul Mercedes în valoare de 60.000 de euro.

Acesta a mai declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se află în atenţia autorităţilor.    

Autoturismul Mercedes S350, în valoare de 60.000 euro, a fost confiscat până la finalizarea cercetărilor la sediul I.T.P.F Oradea, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A crezut că a făcut afacerea vieţii şi a cumpărat un Mercedes S350 de 60.000 de euro din Anglia, doar ca să rămână fără el în Vama Borş