Antena Meniu Search
x

Tânăr din Bacău condamnat la 24 de ani de pușcărie. Tot satul a băut, fără să știe, din banii vecinului ucis de acesta

Paul Alexandru Toderaşc va sta după gratii pentru următorii 24 de ani, după ce a jefuit un bătrân de pe Valea Bîrgăului, i-a luat viața și i-a dat foc la casă.

Paul Alexandru Toderaşc

Paul Alexandru Toderaşc va sta după gratii pentru următorii 24 de ani, după ce a jefuit un bătrân de pe Valea Bîrgăului, i-a luat viața și i-a dat foc la casă.

Ulterior, Toderașc a mers la cârciuma din sat, unde a făcut cinste tuturor cu banii furați de la bătrân.

Beat fiind, s-a lăudat cu banii pe care îi avea asupra lui, circa 2.000 de lei, dar şi cu faptele comise până să ajungă în zona Bîrgăului.

"Mi-a povestit toate grozăviile pe care le-a făcut. Am văzut că are o grămadă de bani. Mi-o spus şi vânzătoarea că o avut 20 de milioane. A numărat în fața mea peste zece milioane. Banii erau cu sânge, şi pe mână avea sânge”, a povestit la acea vreme un adolescent de 17 ani, care petrecuse şi el în barul respectiv în acea noapte.

Anchetatorii l-au găsit abia după patru zile de căutări, pe când încerca să se deplaseze din localitatea în care domiciliază în judeţul Bacău, în judeţul Vaslui. Tânărul a fost reţinut de oamenii legii şi apoi arestat preventiv, trimis rapid în judecată și condamnat.

"În baza art.38 alin.l şi art.39 alin. l lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea, de 20 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art.66 lit.a,b, d Cod penal pe o durată de 8 ani, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse principale, respectiv 4 ani închisoare, în total 24 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art.66 lit.a,b,d Cod penal pe o durată de 8 ani, ce va fi executată de inculpat", se arată în minuta instanței.

Sentința nu este defintivă și poate fi atacată în apel în termen de 10 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Bacău condamnat la 24 de ani de pușcărie. Tot satul a băut, fără să știe, din banii vecinului ucis de acesta