Antena Meniu Search
x

A fost refuzat fiindcă era prea mic de înălţime sau prea slab. Acum, cluburile de fotbal ar da orice să-l aibă. Povestea unui învingător care face SENZAŢIE pe teren

Antoine Griezmann, câştigător al titlului de golgheter la EURO 2016, cu cele şase goluri înscrise la turneul din Franţa, are o poveste de viaţă interesantă, care ar putea fi oricând scenariul unui film de succes.

Antoine Griezmann, câştigător al titlului de golgheter la EURO 2016, cu cele şase goluri înscrise la turneul din Franţa, are o poveste de viaţă interesantă, care ar putea fi oricând scenariul unui film de succes.

Fotbalistul şi-a început cariera la UF Macon, echipa din oraşul său, şi apoi a dat probe la mai multe formaţii cunoscute din Hexagon. Însă a fost refuzat fiindcă era prea mic de înălţime sau prea slab, recent oficialii lui Lyon recunoscând că cea mai mare greşeală a fost să-l respingă.

În schimb, spaniolii de la Real Sociedad l-au legitimat când avea 14 ani şi l-au vândut apoi celor de la Atletico pentru 30 de milioane. Drept urmare, e singurul francez care nu a evoluat în Franţa la seniori!

Alături de Messi

A fost votat de fani pentru a apărea pe coperta jocului FIFA 2016, acolo unde a pozat împreună cu Messi. A fost primul francez care a primit această onoare din 2013.

Sora sa a scăpat din atac terorist

În noiembrie 2015, teatrul Bataclan din Paris a fost atacat de terorişti, 89 de persoane fiind ucise. Printre cei aflaţi în sală se afla şi Maude, sora lui Griezmann, ea reuşind să scape cu viaţă.

Familie

Atacantul are o relaţie de mult timp cu Erika Choperena, cei doi devenind părinţii unei fetiţe în aprilie 2016. Antoine celebrează golurile imitând gestul unui sugar, dedicaţie pentru fiica sa, Mia.

Fan NBA

În timpul liber, Griezmann urmăreşte meciurile din baschetul nord-american şi chiar a asistat la multe partide, având în colecţie echipamente ale sportivilor preferaţi, de la Chicago Bulls şi până la LA Lakers. De altfel, el a fost ales să promoveze produsele unui celebru artist hip-hop, Dr. Dre, şi are câteva tatuaje cu teme religioase.

sursa: click.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » A fost refuzat fiindcă era prea mic de înălţime sau prea slab. Acum, cluburile de fotbal ar da orice să-l aibă. Povestea unui învingător care face SENZAŢIE pe teren