Antena Meniu Search
x

S-a căsătorit cu logodnicul surorii ei și l-a ÎNGROPAT de VIU după ce s-a îndrăgostit de un alt bărbat

S-a căsătorit cu logodnicul surorii iar lucrurile nu s-au încheiat aici

S-a căsătorit cu logodnicul surorii iar lucrurile nu s-au încheiat aici

O femeie s-a căsătorit cu logodnicul surorii ei apoi l-a înjunghiat și l-a îngropat de viu, astfel încât să își poate continua idila cu noul iubit.

Qiao Li Tsui (25) l-a întâlnit pe Jian Tsao (30), acum doi ani, pe când era logodit cu sora ei. După o scurtă aventură, l-a convins să o părăsească pe aceasta și să se căsătorească cu ea.

Însă, după un an de la nunta celor 2 amorezi din Hangzhou, un oraș din estul Chinei, femeia a întâlnit un alt bărbat, Cai Chen (27), cu care a început o nouă relație. Noul cuplu nu s-a rezumat doar la un trai ca amanți ci, au plănuit și uciderea soțului.

Ca urmare, femeia și-a atras soțul în munți sub intenția de a se relaxa la un picnic, însă odată ajunși aici, aceasta și-a înjunghiat partenerul de viață, de mai multe ori, până când bărbatul a căzut inconștient.

Noul iubit, care o aștepta în apropiere, a ajutat-o să îngroape corpul bărbatului aflat în stare de inconștiență dar care era, încă, viu.

Trei zile mai târziu, perechea a fost arestată după ce, Cai a recunoscut totul în fața polițiștilor. Tot el le-a arătat și locul în care l-au îngropat pe Jian. După efectuarea autopsiei, s-a confirmat faptul că bărbatul era viu în momentul în care a fost îngropat.

Sora femeii, Wan, e în stare de șoc: "E atât de rea și vicleană încât ar trebui împușcată!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » S-a căsătorit cu logodnicul surorii ei și l-a ÎNGROPAT de VIU după ce s-a îndrăgostit de un alt bărbat