Antena Meniu Search
x

A început războiul interlopilor români în Anglia, după asasinarea în stradă a şefului unei bande, Sorin Şerbu. Mesaje de ameninţare halucinante transmise pe facebook

A început războiul interlopilor români din Anglia, după asasinarea în plină stradă a lui Sorin Şerbu, şeful unei bande.

A început războiul interlopilor români din Anglia, după asasinarea în plină stradă a lui Sorin Şerbu, şeful unei bande. Mai multe mesaje de ameninţare halucinante au fost transmise pe facebook şi poliţia engleză a cerut ajutorul oficialităţilor din România.

Sorin Şerbu a fost lovit cu bâte şi răngi în cap săptămâna trecută, fiind lăsat într-o baltă de sânge pe stradă, într-o suburbie a Londrei. Atacatorii, opt la număr, sunt cel mai probabil membri ai unei bande rivale, poliţia engleză mergând pe pista răzbunării şi nu a unui atac întâmplător.

Mai ales că după uciderea lui Şerbu s-a făcut conexiunea cu un alt atac similar asupra unui român, petrecut pe 25 octombrie la Luton. Poliţiştii englezi au luat legătura cu omologii lor români, pentru că se tem de un adevărat război al bandelor din jurul Londrei.

Unul dintre susţinătorii lui Şerbu, Ion Moldovan, a postat în română, pe facebook: "Oricine a fpcut asta, o va sfârşi în pământ." Un alt cunoscut al celui ucis, Lory, a scris: "Sunt sigur că Dumnezeu va face dreptate.", cerând apoi oamenilor din banda lui Şerbu să îi găsească pe trădători şi spă îi pedepsească. "Naşu era deştept şi bine văzut în Londra. Tragedia putea fi evitată dacă nu ar fi fost surprins, dar el nu a fost surpins, cineva l-a vândut!"

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şerbu a fost ucis cu zeci de lovituri de bâtă şi rangă în momentul în care cobora din maşină, de pe locul pasagerului, în faţa unui club dint-ro suburbie a Londrei, vinerea trecută, noaptea.

Poliţia se teme că la înmormântarea acestuia se vir strânge la Brăila toţi locotenenţii lui şi vor pune la cale un plan de răzbunare, tocmai de aceea a fost implicată poliţia română. O sursă juridică de la Bucureşti a declarat pentru The Sun: "Nivelul de ură din aceste declaraţii arată că uciderea lui Şerbu nu e sfârşitul unui război, ci începutul lui. Mai ales că foarte multe bande şi-au mutat afacerile la Londra, mai ales în estul oraşului şi în Essex."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » A început războiul interlopilor români în Anglia, după asasinarea în stradă a şefului unei bande, Sorin Şerbu. Mesaje de ameninţare halucinante transmise pe facebook