Antena Meniu Search
x

Acces Direct, lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale după-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, se menţine în fruntea preferinţelor telespectatorilor.

de Redactia Observator

la 13.12.2019, 14:31

Acces Direct, lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public - Antena 1

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale după-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, se menţine în fruntea preferinţelor telespectatorilor.

Emisiunea moderată de Mirela Vaida s-a impus ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi în toată ţara.

Astfel, abordând un subiect sensibil, dar pe care echipa Acces Direct îl tratează des, cel al abandonului în familie, emisiunea a înregistrat pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, în intervalul 16:58 – 18:49 o medie de audiență de 5.5 puncte de rating și 25.5% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 4.2 puncte de rating și 19.5% cotă de piață.

Şi la nivel urban, emisiunea prezentată de Mirela Vaida a înregistrat o medie de audiență de 7.7 puncte de rating și 22.8% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 6.4 puncte de rating și 18.9% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, când Antena 1 a înregistrat în intervalul de difuzare Acces Direct 9.7 puncte de rating şi 25.4% cota de piaţă. În minutul de aur ( 18:46), aproape 2.5 milioane de telespectatori urmăreau emisiunea Acces Direct.

„Le mulţumim telespectatorilor pentru că şi ieri ne-au urmărit în număr foarte, foarte mare. Acces Direct vorbeşte despre problemele oamenilor, oricât de grele ar fi. Cei de acasă sunt foarte receptivi, se implică, ne scriu mesaje şi efectiv vin cu soluţii practice şi cu lucruri pe care ei le pot pune la dispozitie pentru a-i ajuta pe cei în nevoie, iar pentru asta nu putem decât să le mulţumim. Acces Direct este o emisiune despre viaţă, fără cosmetizare, fără filtre, nu facem tabu din niciun subiect, abordăm lumea asa cum este ea, cu defectele ei, cu tarele ei, cu părţile ei frumoase şi mai puţin frumoase, pentru că viaţa nu este doar despre bucurie, ci de multe ori este dură şi noi nu ne ferim sa vorbim despre asta!”, a declarat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Acces Direct, lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public