Antena Meniu Search
x

Un călător rănit în accidentul dintre un autobuz şi o basculantă, a murit la spital. Alte 4 victime sunt în stare gravă

Unul dintre pasagerii din autobuzul care a fost implicat într-o coliziune cu un camion, în judeţul Arad, a decedat în spital, iar alte patru persoane sunt internate cu răni grave

Unul dintre pasagerii din autobuzul implicat în cumplitul accident de la Arad a murit. Şoferul vitezoman al autocarului, vinovat de tragedie
Unul dintre pasagerii din autobuzul implicat în cumplitul accident de la Arad a murit. Şoferul vitezoman al autocarului, vinovat de tragedie - Sursă: aradon

Unul dintre pasagerii din autobuzul care a fost implicat într-o coliziune cu un camion, în judeţul Arad, a decedat în spital, iar alte patru persoane sunt internate cu răni grave, au anunţat poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Şoferul autobuzului ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de camion.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat, joi seară, că în urma primelor cercetări s-a stabilit că şoferul autobuzului este vinovat de producerea accidentului, care s-a soldat cu un mort şi patru răniţi.

”După primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 31 ani, în timp ce conducea un autobuz  pe DJ682, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autobasculantă care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 40 ani. În urma evenimentului, a rezultat decesul unui bărbat de 47 de ani, pasager în autobuz, accidentarea celor doi conducători auto şi a altor doi bărbaţi, pasageri în autobuz”, a declarat Lorena Radu.

Conform sursei citate, se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul,  fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Şoferii şi ceilalţi doi pasageri se află internaţi la Spitalul Judeţean Arad, având răni grave, precum fracturi, traumatisme interne şi externe, dar şi leziuni de organe.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16,30, pe DJ 682, în zona localităţii arădene Satu Mare, comuna Secusigiu.

Un autobuz cu pasageri a intrat în coliziune frontală cu un camion cu basculantă, iar la locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe, unităţi SMURD, echipaje de descarcerare şi un elicopter SMURD.

În autobuz se aflau şase pasageri şi şoferul, acesta din urmă şi trei călători fiind răniţi grav. Doi dintre pasageri au rămas încarceraţi, fiind salvaţi de către pompieri, iar şoferul camionului a suferit, de asemenea, răni grave.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un călător rănit în accidentul dintre un autobuz şi o basculantă, a murit la spital. Alte 4 victime sunt în stare gravă