Antena Meniu Search
x

Un șofer băut a provocat un dezastru cu o depășire neregulamentară, în Hunedoara

Un accident grav a avut loc sâmbătă seară la Bretea Streiului, în Hunedoara, și a avut protagonist un șofer băut. Tânărul a făcut o depășire neregulamentară și a lovit o altă mașină. 5 oameni au ajuns la spital.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.11.2019, 23:55

Locul accidentului provocat de șoferul băut în Hunedoara
Un șofer băut a provocat un grav accident la Bretea Streiului, în Hunedoara - News.ro

Un accident grav s-a produs sâmbătă seară la Bretea Streiului, în Hunedoara, și a avut protagonist un șofer băut. Tânărul a făcut o depășire neregulamentară și a lovit o altă mașină. 5 oameni au ajuns la spital.

Potrivit polițiștilor de la IPJ Hunedoara, accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, pe DN66, pe raza localității Bretea Streiului.

Cum s-a produs accidentul

Tânărul de 31 de ani s-a angajat într-o depășire riscantă, neregulamentară, și a ajuns pe sensul celălalt, unde a lovit o altă mașină. Atât el, cât și celălalt șofer, dar și trei pasageri au ajuns la spital.

”Un bărbat de 31 de ani, din judeţul Sibiu, care conducea un autoturism pe DN66, pe raza localităţii Bretea Strei, din direcţia Calan-Hateg, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat in vârstă de 38 de ani, din Uricani. In urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto si a trei pasageri”, a precizat IPJ Hunedoara.

Victimă resuscitată de salvatori

Șoferul vinovat a fost supus și alcooltestului. Polițiștii au descoperit astfel că tânărul a condus băut, cu o alcoolemie de 0,75 miligrame pe litru, alcool în aerul expirat. El s-a ales cu un dosar penal.

Răniții accidentului au fost transportați cu ambulanțe SMURD și SAJ la spitale din Deva și din orașul Hunedoara. Potrivit salvatorilor, a fost nevoie ca una dintre victime să fie resuscitată chiar la locul impactului, înainte de a fi dusă la spital.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 66 Deva - Hațeg a fost întrerupt temporar pe ambele sensuri.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un șofer băut a provocat un dezastru cu o depășire neregulamentară, în Hunedoara