Antena Meniu Search
x

Accidentul în care a murit jurnalista Claudia Spineanu, surprins de camerele de supraveghere! Tânăra, spulberată într-o intersecţie din Mehedinţi (Video)

Accidentul cumplit în care şi-a pierdut viaţa Claudia Spineanu, o jurnalistă în vârstă de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accidentul în care a murit jurnalista Claudia Spineanu, suprins de camerele de supraveghere! Tânăra a fost spulberată într-o intersecţie
Accidentul în care a murit jurnalista Claudia Spineanu, suprins de camerele de supraveghere! Tânăra a fost spulberată într-o intersecţie - Observator

Accidentul cumplit în care şi-a pierdut viaţa Claudia Spineanu, o jurnalistă în vârstă de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum tânăra, care se afla la volanul unei maşini, se apropie de intersecţie, se opreşte pentru câteva secunde, după care accelerează. Autoturismul său a fost lovit în plin, din lateral, de un altul care circula pe o stradă cu prioritate, dar cu viteză excesivă. 

După impact, maşina femeii a rupt un panou şi un stâlp electric, apoi s-a răsturnat şi a fost dusă mai bine de zece metri pe trotuar.

Şoferul acestuia nu avea permis şi, imediat după accident, a fugit. Tragedia s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Traian din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Urmăriţi mai jos imaginile suprinse de camerele de supraveghere:

Claudia Spineanu a fost prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii şi a fost scoasă greu de pompieri. Transportată de urgenţă la spital, tânăra a intrat în stop cardio-respirator din cauza rănilor grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit presei locale, Claudia Spineanu a lucrat pentru o televiziune locală din Drobeta Turnu-Severin.

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul fugar şi l-au reţinut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accidentul în care a murit jurnalista Claudia Spineanu, surprins de camerele de supraveghere! Tânăra, spulberată într-o intersecţie din Mehedinţi (Video)