Antena Meniu Search
x

Un nou accident la Codlea, după tragedia de Rusalii. Un copil de 2 luni și părinții lui au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un autocar

Un nou accident s-a produs pe DN1 Făgăraş - Codlea, în Brașov, după tragedia de Rusalii, când trei oameni au murit și trei au fost răniți.

Un nou accident s-a produs pe DN1 Făgăraş - Codlea, în Brașov, după tragedia de Rusalii, când trei oameni au murit și trei au fost răniți.

Luni seară, o mașină în care se aflau doi adulți și un copil de 2 luni s-a ciocnit cu un autocar, la kilometrul 210+350 de metri, în zona localităţii Vlădeni.

În urma impactului, au fost rănite trei persoane care se aflau în autoturism.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că la faţa locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi alte două maşini de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Braşov.

Bărbatul a suferit un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu are traumatisme vizibile, dar, dată fiind vârsta, este evaluat de echipajul SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN1 Făgăraş – Codlea, în zona localităţii Vlădeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un nou accident la Codlea, după tragedia de Rusalii. Un copil de 2 luni și părinții lui au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un autocar