Antena Meniu Search
x

Tânăra moartă în accidentul din Craiova făcea live pe Facebook în momentul nenorocirii: "Băi, condu ca lumea!" (Video)

Tânăra care a murit în accidentul înfiorător produs pe pasajul suprateran din Craiova transmitea live pe Facebook în momentul impactului. Atenție, imagini care pot afecta emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.01.2020, 16:37

Accident grav în Craiova
Resuscitată zeci de minute, imediat după accidentul devastator, tânăra a murit la spital luni dimineață - Observator

Tânăra care a murit în accidentul înfiorător produs pe pasajul suprateran din Craiova transmitea live pe Facebook în momentul impactului. Atenție, imagini care pot afecta emoțional.

O tânără în vârstă de 24 de ani din localitatea Siliștea Crucii a murit noaptea trecută, pe o șosea din Craiova, după ce șoferul care se afla în spatele volanului a pierdut controlul mașinii, din motive necunoscute, și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Accidentul a fost devastator. Pasagera din dreapta, cea care transmitea live pe pagina personală de Facebook, a fost foarte grav rănită.

Ultimele cuvinte ale tinerei: "Băi, condu ca lumea!"

Chiar înainte ca autoturismul să fie distrus de impactul cu stâlpul, tânăra a țipat la șofer, speriată. "Băi, condu ca lumea!", se aude spunând femeia.

Medicii de pe ambulanța SMURD au încercat zeci de minute să o resusciteze chiar la fața locului, reușind să o transporte cu puls la spital, însă trupul ei a cedat în această dimineață.

Șoferul, în vârstă de 25 de ani, precum și o pasageră care se afla pe bancheta din spate, au ajuns de asemenea la urgențe, însă viața lor nu a fost pusă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăra moartă în accidentul din Craiova făcea live pe Facebook în momentul nenorocirii: "Băi, condu ca lumea!" (Video)