Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Laloșu. Un șofer de 34 de ani a murit după ce a intrat în viteză pe contrasens

Un șofer de 34 de ani din Olt a murit într-un accident cumplit care a avut loc noaptea trecută, pe drumul județean 644A, la Laloșu, după ce a intrat în viteză pe contrasens și s-a izbit de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.08.2020, 10:38

Accident cumplit la Laloșu. Un șofer de 34 de ani a murit după ce a intrat în viteză pe contrasens
Accident cumplit la Laloșu. Un șofer de 34 de ani a murit după ce a intrat în viteză pe contrasens - Isu Vâlcea
  • La un vârf de rampă, șoferul de 34 de ani nu ar fi adaptat viteza și a pătruns pe contrasens, unde s-a înfipt într-un autoturism care circula regulamentar.
  • Șoferul vinovat de accident a murit în impactul violent.

Potrivit polițiștilor, pe drumul care leagă Laloșu de Morunglav, din Olt, un șofer de 34 de ani, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloșu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroești.

Șoferul vinovat de accident a murit ca urmare a impactului violent. Celalalt șofer a fost rănit ușor și transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânăra de 14 ani nu a suferit leziuni și nu a dorit să fie transportată la o unitate spitalicească.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Laloșu. Un șofer de 34 de ani a murit după ce a intrat în viteză pe contrasens