Antena Meniu Search
x

"Drumul morții" a mai făcut o victimă. Tânăr de 28 de ani, mort pe E85

Un accident grav a avut loc miercuri după-amiază pe drumul E 85, în zona localității Horia, din județul Neamț. Un tânăr de 28 de ani din Iași a murit, iar o femeie a fost rănită, după un impact în care au fost implicate două autoturisme.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 19:14

Tânăr mort pe E 85
Accident grav pe E 85, în zona localității Horia, din județul Neamț - ziarulderoman.ro

Un accident grav a avut loc miercuri după-amiază pe drumul E 85, în zona localității Horia, din județul Neamț. Un tânăr de 28 de ani din Iași a murit, iar o femeie a fost rănită, după un impact în care au fost implicate două autoturisme.

Din primele informații se pare că în jurul orei 15:45 bărbatul ar fi pătruns pe sensul opus, din neatenție, moment în care s-a ciocnit de o altă mașină, condusă de o femeie de 30 de ani din Roman. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, la locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, precum și o ambulanță cu medic de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Potrivit ziarulderoman.ro, echipajele de intervenție au găsit o femeie, conștientă, cu contuzii ușoare, care a fost preluată de echipajul SMURD-EPA, și un bărbat inconștient, cu politraumatisme, care a fost preluat de urgență de echipajul SAJ.

Tânărul de 28 de ani din Iași a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Roman în stop cardio-respirator, intubat, cu manevre de resuscitare începute de medicul de pe ambulanță, continuate apoi în CPU. Din păcate, medicii nu au reușit să-i salveze viața, decesul fiind pronunțat în jurul orei 16:30.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, în urma leziunilor suferite, tânărul din Iași a decedat. Până în acest moment nu a fost posibilă testarea alcoolscopică a conducătorilor auto. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Circulația pe E 85 a fost reluată în jurul orei 17:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Drumul morții" a mai făcut o victimă. Tânăr de 28 de ani, mort pe E85