Antena Meniu Search
x

Accident grav în Bihor, un sofer a sărit cu maşina de pe un pod. Impactul i-a fost fatal (Video)

Un accident mortal a avut loc în Bihor, în urmă cu puţin timp. O mașină a sărit de pe podul din afara localităţii Leş şi s-a răsturnat într-un râu.

Accident grav în Bihor, un sofer a sărit cu maşina de pe un pod. Impactul i-a fost fatal (Video)
Accident grav în Bihor, un sofer a sărit cu maşina de pe un pod. Impactul i-a fost fatal (Video) - Observator.tv

Un accident mortal a avut loc în Bihor, în urmă cu puţin timp. O mașină a sărit de pe podul din afara localităţii şi s-a răsturnat într-un râu.

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 792 / A, la ieşirea din localitatea Leş. Este implicat un singur autoturism şi, din păcate, în urma accidentului conducătorul auto a decedat, precizează autorităţile

Bărbatul era singur în maşină şi deocamdată nu se cunosc exact împrejurările, un echipaj de poliţişti fiind la faţa locului pentru cercetări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din cadrul ISU Crişana, au acţionat un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, echipajul de descarcerare din cadrul aceleiaşi subunităţi şi echipajul de Terapie Intensivlă Mobilă al SMURD Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident grav în Bihor, un sofer a sărit cu maşina de pe un pod. Impactul i-a fost fatal (Video)