Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Vaslui. Un şofer în vârstă a spulberat o femeie, apoi a trecut cu maşina peste ea

Un şofer băut a provocat un accident groaznic la Vaslui, în Coroieşti, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit o femeie care mergea pe marginea străzii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.08.2019, 10:39

Un accident foarte grav a avut loc la Vaslui - vremeanoua.ro

Un şofer băut a provocat un accident groaznic la Vaslui, în Coroieşti, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit o femeie care mergea pe marginea străzii.

Şoferul a lovit-o cu maşina şi apoi a trecut peste ea, picioarele femeii rămânând blocate în putea spate a autoturismului, fiind necesară intervenția Detașamentului de pompieri Bârlad, pentru descarcerarea femeii de sub mașină. Au fost detașate rotile din spate și scoasă puntea, pentru a salva femeia.

Accident groaznic la Vaslui. Un şofer băut a spulberat o femeie, apoi a trecut cu maşina peste ea

Nicoleta C, de 35 de ani, din localitatea Movileni, comuna Coroiești, cirula pe marginea drumului, când a fost izbită în plin și aruncată pe carosabil de o mașină, care apoi a trecut peste femeie  și i-a acroșat piciorul drept, ce a rămas blocat în puntea din spate a autoturismului, informează vremeanoua.ro.

"Victima a fost investigată și diagnosticată cu fractură de bazin cu deplasare și fractură la ambele oase ale gambei drepte (tibia și peroneul). In prezent este la ATI Reanimare, stabilizată și cel mai probabil va fi operată în această dimineață de medicul ortoped", precizează medicii.

Mașina implicată în accidentul rutier era condusă de un șofer de 67 de ani, în stare de ebrietate, din comuna Ciocani.

"Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul , rezultatul fiind de 0,7 mg/l alcool pur  în  aerul  expirat. A fost condus  la spital pentru recoltarea de probe biologice. In cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă și conducere sub influența alcoolului”, potrivit IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident groaznic la Vaslui. Un şofer în vârstă a spulberat o femeie, apoi a trecut cu maşina peste ea