Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Cluj. Două maşini s-au făcut praf pe drumul Turda – Târgu Mureş, traficul a fost blocat

Un grav accident rutier s-a produs în Cluj, între Luna și Luncani. Circulaţia în zonă este blocată. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 17:27

Un grav accident rutier s-a produs în Cluj, între Luna și Luncani
Accident groaznic în Cluj. Două maşini s-au făcut praf pe drumul Turda – Târgu Mureş, traficul a fost blocat - refleqtmedia.ro

Un grav accident rutier s-a produs în Cluj, între Luna și Luncani. Circulaţia în zonă este blocată. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

Accident oribil de de circulație, duminică după-amiază, pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani. 

Două mașini s-au ciocnit frontal, în urma impactului fiind rănite trei persoane, una având nevoie de ajutorul echipei de descarcerare.

Accident grav în Cluj, între Luna și Luncani

"O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat, de 60 de ani, dintr-un autoturism avariat într-un accident rutier care a avut loc astăzi, între localitățiile Luna și Luncani, în jurul orei 15.10. Pompierii au decopertat autovehiculul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ. 

Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de 60 de ani care fost transportată la spital", au transmis reprezentaníi Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza accidentului, circulația a fost pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Cluj. Două maşini s-au făcut praf pe drumul Turda – Târgu Mureş, traficul a fost blocat