Antena Meniu Search
x

Tragedie de Rusalii, în Maramureș. O fată de 12 ani și o femeie au murit într-un accident cu două mașini

Un accident mortal s-a produs lângă Petrova, în Maramureș, unde două mașini s-au ciocnit frontal. O fată de 13 ani și o femeie au murit, iar alte 4 persoane au fost rănite.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 17.06.2019, 00:15

Locul accidentului mortal din Maramureș
Accident lângă Petrova, în Maramureș, soldat cu doi morți - Facebook/Gulin Marian

Un accident mortal s-a produs lângă Petrova, în Maramureș, unde două mașini s-au ciocnit frontal, de Rusalii. O fată de 12 ani și o femeie au murit, iar alte 4 persoane au fost rănite.

Tragedia s-a consumat pe drumul care leagă localitățile Petrova și Leordeni din Maramureș.

Potrivit martorilor, 2 mașini s-au ciocnit frontal și au fost distruse de impact. Izbitura a avut un efect devastator pentru cei aflați în automobile.

O fată de 12 ani a murit, la fel și o femeie de 40 de ani. Alte 4 persoane au fost rănite. Două dintre victime, aflate în stare gravă, au fost descarcerate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii care anchetează accidentul mortal nu au precizat, deocamdată, cum s-a produs accidentul și încă nu au stabilit cauzele tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tragedie de Rusalii, în Maramureș. O fată de 12 ani și o femeie au murit într-un accident cu două mașini