Antena Meniu Search
x

Accident mortal filmat la Racoviţa, în Dâmboviţa. O femeie e spulberată chiar sub ochii fiicei ei

Accident mortal filmat la Racoviţa, în Dâmboviţa. O femeie e spulberată chiar sub ochii fiicei ei, în timp ce se duceau dis de dimineaţă la serviciu.

Femeia a zburat prin aer după impactul cu un autoturism
Accident mortal filmat la Racoviţa, în Dâmboviţa. O femeie e spulberată chiar sub ochii fiicei ei - Captură video

Accident mortal filmat la Racoviţa, în Dâmboviţa. O femeie e spulberată chiar sub ochii fiicei ei, în timp ce se duceau dis de dimineaţă la serviciu.

Camerele de supraveghere montate in intersecția de la Racovița au surpins accidentul în care o femeie de 40 de ani, din Racovița, a fost lovită mortal de o mașină, joia trecută. Pe imagini se observă cum femeia a plecat de lângă fiica ei ca să traverseze strada. 

Din cauza unui microbuz oprit în stație, femeia nu a observat că din sens opus venea un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, asistent medical. 

Șoferul nu a mai putut evita impactul și a lovit-o în plin pe femeia care traversa neregulamentar. Impactul a fost devastator. Femeia a fost aruncată pe asfalt câțiva metri. Rănile suferite au fost incompatibile cu viața. 

Până la sosirea echipajelor medicale, șoferul i-a acordat femeii primul ajutor. Din nefericire, aceasta a decedat. Polițiștii de la rutieră au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident mortal filmat la Racoviţa, în Dâmboviţa. O femeie e spulberată chiar sub ochii fiicei ei