Antena Meniu Search
x

ACCIDENT MORTAL în Sibiu, provocat de un tânăr de 23 de ani, FĂRĂ PERMIS! Băiatul a intrat pe contrasens şi ce a urmat e ÎNGROZITOR

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, fără permis, a provocat un accident teribil, noaptea trecută, lângă localitatea Cornăţel, judeţul Sibiu.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, fără permis, a provocat un accident teribil, noaptea trecută, lângă localitatea Cornăţel, pe drumul judeţean care leagă oraşul Sibiu de Agnita.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter, băiatul a pătruns cu autoturismul pe contrasens şi a intrat într-o altă maşină, care s-a răsturnat.

Tânărul şi doi pasageri din maşina sa au fugit de la locul accidentului, fiind prinşi ulterior de poliţişti. Un al treilea pasager din maşina acestuia a decedat în urma impactului.

În maşina răsturnată se aflau patru persoane, toate fiind rănite uşor. Printre răniţi se numără şi un pasager de 13 ani.

Tânărul de 23 de ani este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ACCIDENT MORTAL în Sibiu, provocat de un tânăr de 23 de ani, FĂRĂ PERMIS! Băiatul a intrat pe contrasens şi ce a urmat e ÎNGROZITOR