Antena Meniu Search
x

ACCIDENT MORTAL pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume: Victima, un băiat de 10 ani (VIDEO)

Un băiat de 10 ani a murit într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume, într-un parc de atracții din Kansas, Statele Unite. Poliția a demarat o anchetă.

Un băiat de 10 ani a murit într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume, într-un parc de atracții din Kansas, Statele Unite. Poliția a demarat o anchetă.

"Anunțăm cu tristețe că un băiat a murit pe Verrückt", numele toboganului înalt de 58 de metri, a deplâns parcul într-un comunicat citat de AFP.

Victima este Caleb Schwab, fiul congresmanului de Kansas Scott Schwab. Accidentul s-a produs în condiții încă neelucidate duminică după-amiază în parcul acvatic Schlitterbahn.

Martori ai accidentului au declarat postului de televiziune local KSHB-TV că l-au văzut pe băiat zburând de pe tobogan înainte de a fi proiectat într-o plasă de siguranță. Ei au sugerat de asemenea că pe tobogan au fost văzute urme de sânge, ceea ce înseamnă că legăturile de siguranță nu au funcționat corect.

"Polițiștii anchetează moartea aparent accidentală din Schlitterbahn", a scris Terry Zeigler, șeful poliției din Kansas City, pe contul său de Twitter. Parcul rămâne închis în perioada realizării anchetei.

Potrivit Guinness World Records, diapozitivul de apă, al cărui nume înseamnă "nebun" în germană, este mai înalt decât Cascada Niagara, iar cei care se încumetă alunecă pe el cu o viteză de până la 104.6 kilometri pe oră, scrie DPA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » ACCIDENT MORTAL pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume: Victima, un băiat de 10 ani (VIDEO)