Antena Meniu Search
x

Mărturia înfiorătoare a şoferului care a filmat accidentul din Ungaria, în care au murit 9 români

Accidentul din Ungaria, în care au murit 9 români, a fost filmat imediat după ce a avut loc de un şofer român. Cătălin Adrian Neagu a trecut cu maşina prin locul producerii accidentului la câteva clipe după ce a avut loc, s-a dat jos din maşină şi a început să filmeze tragedia.

Mărturia înfiorătoare a şoferului care a filmat accidentul din Ungaria, în care au murit 7 români
Mărturia înfiorătoare a şoferului care a filmat accidentul din Ungaria, în care au murit 7 români - Observator.tv

Accidentul din Ungaria, în care au murit 9 români, a fost filmat imediat după ce a avut loc de un şofer român.

Cătălin Adrian Neagu a trecut cu maşina prin locul producerii accidentului la câteva clipe după ce a avut loc, s-a dat jos din maşină şi a început să filmeze tragedia.

Tânărul a reuşit să surprindă imagini înfiorătoare, iar atunci când a observat numărul de înmatriculare al dubiţei a exclamat: "Ăsta-i de la noi din zonă!"

Pe acelaşi subiect

"Vai de mine, vai de mine, nu se poate aşa ceva", a continuat să vorbească tânărul, încercând să-şi dea seama cine se afla la volan.

"Nu-mi dau seama cine e şoferul", spune tânărul, continuând să surprindă imagini greu de privit.

Şi alte persoane au oprit la locul accidentului, însă nimeni nu a reuşit să-şi dea seama în primă fază câte persoane se aflau în dubiţă, corpurile fiind de nerecunoscut.

9 persoane şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion, pe un drum naţional din Ungaria. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat marţi seară că a activat celula de criză şi a făcut demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor.

Potrivit MAE, accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde  un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mărturia înfiorătoare a şoferului care a filmat accidentul din Ungaria, în care au murit 9 români