Antena Meniu Search
x

Impact frontal devastator în Neamţ. Trei tineri morţi după ce maşinile în care se aflau s-au făcut praf (Video)

Trei tineri şi-au găsit sfârşitul, în această după-amiază, în urma unui accident cumplit produs pe E85, în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ. Este vorba despre doi bărbaţi de 18 şi 39 de ani, şi o tânără de 38 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.11.2019, 15:24

Accident cumplit la Săboani, Neamţ
Impact frontal devastator în Neamţ. Doi morţi după ce două maşini s-au făcut praf la Săbăoani, pe E85 - Radar Roman Oficial

Trei tineri şi-au găsit sfârşitul, în această după-amiază, în urma unui accident cumplit produs pe E85, în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ. Este vorba despre doi bărbaţi de 18 şi 39 de ani, şi o tânără de 38 de ani.

Un accident rutier soldat cu trei victime încarcerate a avut loc, astăzi, în localitatea Săbăoani pe E85, conform ISU Neamţ.

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în apropierea sensului giratoriu de la Castelul de Apă, spre Suceava.

Din primele cercetări reiese că, unul dintre şoferi, de 39 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DN 2 – E 85, din direcţia Suceava-Roman, când, la intersecţia cu strada Muncii din Săbăoani, a virat stânga pentru a evita impactul cu o localnică de 80 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

În acel moment, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din Barticeşti.

În urma impactului a rezultat decesul ambilor şoferi şi a unei femei de 38 de ani, din Barticeşti, pasageră în autoturismul tânărului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Corpurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Impact frontal devastator în Neamţ. Trei tineri morţi după ce maşinile în care se aflau s-au făcut praf (Video)