Antena Meniu Search
x

Accident grav la intrarea în Scorniceşti, după ce un şofer a virat la stânga fără să se asigure

Accident grav în intersecţia de la intrarea în oraşul Scorniceşti. Două persoane au ajuns la spital, după ce un şofer a efectuat un viraj fără să se asigure.

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident care s-a petrecut, în această dimineaţă, în oraşul Scorniceşti
Accident grav la intrarea în Scorniceşti, după ce un şpfer a virat la stânga fără să se asigure

Accident grav în intersecţia de la intrarea în oraşul Scorniceşti. Două persoane au ajuns la spital, după ce un şofer a efectuat un viraj fără să se asigure.

O femeie şi un bărbat au fost grav răniţi şi au ajuns la spital, joi dimineaţa, în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 65 – E 574, la intersecţia de la intrarea în oraşul Scorniceşti.

Un conducător auto de 67 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce se deplasa pe Drumul National 65, din direcția Jitaru către Pitești, a efectuat virajul la stânga fără să se fi asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bascov, județul Argeș. În urma impactului, două persoane au fost rănite şi transportate la spital, spun poliţiştii.

Cele două persoane rănite în urma accidentului sunt o femeie de 62 de ani, pasageră în primul autoturism, şi şoferul nevinovat, potrivit gds.ro.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident grav la intrarea în Scorniceşti, după ce un şofer a virat la stânga fără să se asigure