Antena Meniu Search
x

Un sucevean la volanul unui Mercedes a lovit succesiv 5 mașini, încercând să depășească în curbă

Polițiștii informează că L.I., de 32 de ani, din comuna Marginea, conducea autoturismul marca Mercedes pe DN 2H din direcția orașului Milișăuți înspre municipiul Rădăuți.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.09.2020, 00:16

În momentul în care a ajuns pe raza localității Bădeuți, într-o curbă ușoară la dreapta, a intrat în depășirea autoturismului marca Mercedes, condus de către B.V.A., de 24 ani, din mun. Rădăuți.

Din sens opus circula autoturismul marca Audi, condus de către Ț.G., de 58 de ani, din com. Grănicești. În momentul efectuării depășirii, L.I. a acroșat autoturismul marca Audi, care circula din sens opus și autoturismul Mercedes.

După impact, conducătorul auto L.I. a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat cu partea laterală dreapta autoturismul marca BMW, condus de către I.F.G., de 22 de ani, din orașul Cajvana, care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers.

Din impactul cu autoturismul BMW a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mitsubishi, condus regulamentar din sens opus de către numita A.A.F, de 37 de ani, din com. Dumbrăveni.

În urma accidentului cu cele 5 autoturisme implicate a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto L.I. și A.A.F., precum și a unui pasager din ultima mașină lovită.

Victimele au fost extrase din autoturisme de către echipajele SMURD și transportate cu ambulanțele la Spitalul Municipal Rădăuți, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un sucevean la volanul unui Mercedes a lovit succesiv 5 mașini, încercând să depășească în curbă