Antena Meniu Search
x

Victimele unui accident rutier, bătute cu sălbăticie de şoferul vinovat şi amicii săi, la Dâmboviţa

Victimele unui accident rutier din Dâmboviţa au fost bătute crunt de şoferul vinovat şi prietenii săi, deşi erau nevinovate.

Victimele unui accident rutier din Dâmboviţa au fost bătute crunt de şoferul vinovat şi prietenii săi, deşi erau nevinovate.

Femeia şi bărbatul, aflaţi în maşina lovită, au primit numeroase lovituri cu bâte şi obiecte contondente, potrivit poliţiştilor.

Şoferul a provocat accidentul, apoi a bătut crunt victimele

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mavrodin, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat, de 47 de ani și o femeie, de 46 de ani.

După impact bărbatul, împreună cu alte persoane, i-ar fi agresat pe cei doi, lovindu-i cu obiecte contondente, după care au fugit.

Accidentul a avut loc în noiembrie 2018, poliţiştii au reuşit să-l reţină după 2 luni

Polițiștii specializați în investigații criminale din Răcari informează că l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și părăsirea locului accidentului.

Judecătorul a decis că nu reprezintă un pericol şi a decis doar control judiciar.

Pe parcursul zilei, bărbatul de 33 de ani a fost prezentat Judecătoriei Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive, însă judecătorul a decis că nu se impune prelungirea reţinerii, aplicând doar măsura controlului judiciar.

Se continuă cercetările și pentru identificarea și tragerea la răspunderea penală a celorlalte persoane implicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Victimele unui accident rutier, bătute cu sălbăticie de şoferul vinovat şi amicii săi, la Dâmboviţa