Antena Meniu Search
x

Șir de accidente în București, după ce o stradă a fost stropită cu o substanță uleioasă: "Au dat să spele de Covid" (Video)

Cel puțin 10 mașini au fost lovite și un motociclist a fost accidentat în zona Piața Delfinului, din sectorul 2 al Capitalei, după ce autoritățile ar fi folosit o soluție uleioasă pentru a spăla străzile. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.06.2020, 20:37

Accidente în București, după ce o stradă a fost stropită cu o substanță uleioasă - Facebook
  • Zona Piața Delfinului din Capitală s-a transformat marți într-un adevărat "patinoar".
  • ADP ar fi stropit asfaltul cu o substanță uleioasă, din cauza căreia s-au produs mai multe accidente.

"ADP sector 2. Au dat să spele de Covid cu soluție și uitați-vă ce au făcut. Alunecă mai rău ca iarna, pe gheață. Sunt nu știu câte mașini lovite, motociclist lovit. Mare grijă la Colentina, la Delfinului", este mesajul de revoltă transmis de un șofer, pe Facebook.

În Piața Delfinului, nu mai puțin de zece mașini au fost avariate, iar un motociclist a fost rănit după ce a căzut pe strada alunecoasă.

"Dar știți de ce a picat omul? Toată strada e plină de ulei! E peste tot", se aude tânărul care filmează.

"Știm, știm. Noi face cu mâna de 45 de minute, să încetinească mașinile. Cinci mașini s-au lovit mai în față", spune altcineva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dintr-o eroare, șoferul de la salubritate a dat cu apă dintr-o cisternă în care, cu o zi înainte, cărase o soluție care a făcut carosabilul alunecos", a declarat Dan Cristian Popescu,  viceprimarul Sectorulului 2, potrivit stiri.tvr.ro.

Toți cei care au făcut accidente din cauza dezinfectantului pot cere daune de la compania de salubritate, a mai precizat viceprimarul.

Poliția Rutieră a amendat operatorul de salubritate cu 5.000 de lei, iar Poliția Locală Sector 2 cu 10.000 de lei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șir de accidente în București, după ce o stradă a fost stropită cu o substanță uleioasă: "Au dat să spele de Covid" (Video)