Antena Meniu Search
x

Cei care au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi s-au filmat, în cimitirul de la Valea Uzului (video)

Cei care au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi s-au filmat, în cimitirul de la Valea Uzului. Imaginile au devenit virale pe internet, persoanele fiind identificate.

de Redactia Observator

la 18.05.2019, 10:50

Crucile eroilor români, acoperite cu saci de gunoi
Cei care au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi s-au filmat, în cimitirul de la Valea Uzului - Captură video

Cei care au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi s-au filmat, în cimitirul de la Valea Uzului. Imaginile au devenit virale pe internet, persoanele fiind identificate.

Crucile eroilor români dintr-un cimitir al eroilor din Harghita au fost acoperite cu pungi de gunoi, iar etnicii maghiari şi liderii politici ai minorităţii maghiare protestează în acest mod, susţinând că e întinată memoria eroilor maghiari.

Poliţiştii băcăuani au declanşat, vineri, o anchetă pentru identificarea persoanelor care au acoperit cu saci negri de plastic toate cele 52 de cruci ale eroilor români, dar şi monumentul din Cimitirul Internaţional Valea Uzului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie şi doi bărbaţi sunt autorii gestului care a stârnit atâta mânie, cei trei filmându-se în timp ce pun saci de gunoi pe crucile eroilor români. Cei trei sunt etnici maghiari, vorbind pe filmare în maghiară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cei care au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi s-au filmat, în cimitirul de la Valea Uzului (video)