Antena Meniu Search
x

Bebeluş maltratat la spitalul Marie Curie din Bucureşti: 'Fetiţa urla, iar ea o strângea de mână'

O tânără mămică face acuzaţii grave împotriva unei asistente şi unei infirmiere de la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. Femeia le acuză pe cele două angajate că ar fi maltratat-o pe fiica sa atunci când au vrut să îi pună o branulă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.07.2019, 09:10

Acuzaţii grave la Spitalul Marie Curie din Bucureşti: 'Fetiţa urla şi ea o strângea de mână'
Acuzaţii grave la Spitalul Marie Curie din Bucureşti: 'Fetiţa urla şi ea o strângea de mână' - Facebook / Alina Aly

O tânără mămică face acuzaţii grave împotriva unei asistente şi unei infirmiere de la Spitalul Marie Curie din Bucureşti.

Femeia le acuză pe cele două angajate că ar fi maltratat-o pe fiica sa atunci când au vrut să îi pună o branulă.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu două nopţi, în jurul orei 01.30, atunci când tânăra mămică a ajuns la spital cu fiica sa în vârstă de numai două luni.

'Am fost internata in Spitalul Marie Curie din București, am ajuns pe la ora 1:30 noaptea, abia la ora 4:00 am urcat in salonul de Pediatrie unde era o asistenta și o infirmiera, asistenta a zis ca trebuie sa ii pună o branula, am pus fetița pe masa și ea a chemat o infirmiera sa tina fetița ca sa ii poată pună branula, in afara de scârbă cu care se uita la noi, de zici ca ii făcusem cine știe ce, a strans fetița in ultimul hal pt a ii pune o branula.

Pe acelaşi subiect

Fetita urla pana la epuizare și ea tot insista și o strângea ca sa ii pună branula, pana nu am început sa tip la ea nu sa potolit, va atașez și poze, sa vedeți și voi in ce hal a strans un copilas de 2 luni.Imi e sila de spitalul asta in ultimul hal, majoritatea asistentelor și a infirmierelor sunt foarte grețoase', a scris mama bebeluşului într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Bebeluş maltratat la spitalul Marie Curie din Bucureşti: 'Fetiţa urla, iar ea o strângea de mână'