Antena Meniu Search
x

Admitere liceu 2018 în Teleorman: 200 de locuri rămase neocupate. S-a intrat însă şi cu media 1,93

Cea mai mică medie de admitere la liceu în judeţul Teleorman a fost 1,93. Potrivit cifrelor furnizate de Ministerul Educaţiei, în judeţ au rămas peste 200 de locuri neocupate.

Tabelul cu cele mai mici medii de admitere la liceu în Teleorman
În Teleorman, cea mai mică medie la admitere liceu 2018 a fost 1,93 - admitere.edu.ro

Cea mai mică medie de admitere la liceu în judeţul Teleorman a fost 1,93. Potrivit cifrelor furnizate de Ministerul Educaţiei, în judeţ au rămas peste 200 de locuri neocupate.

Cele peste 200 de locuri neocupate după rezultatele la admitere liceu 2018 în Teleorman sunt la specializările Matematică-informatică, Ştiinţele naturii, Mecanică, Comerţ, Agricultură.

Locuri neocupate sunt la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Roşiori de Vede, la Colegiul Tehnic "G-ral D. Praporgescu" Turnu Măgurele,  Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" Alexandria, Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Roşiori de Vede, Liceul Tehnologic "Andrei Şaguna" Botoroaga, precum şi la liceele teoretice din Zimnicea, Videle şi Olteni.

De asemenea, şi la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza" din Alexandria a rămas neocupat un loc la specializarea Matematică-informatică bilingv engleză.

Pe acelaşi subiect

În schimb, la zeci de clase de la mai multe licee din Teleorman, ultima medie de admitere a fost sub 5. Cea mai mică a fost media 1,93, arată Ministerul Educaţiei.

La polul opus, în top e Colegiul Naţional "Anastasescu" Roşiori de Vede, unde cea mai mică medie de admitere din cele două clase de filologie este 7,37. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Admitere liceu 2018 în Teleorman: 200 de locuri rămase neocupate. S-a intrat însă şi cu media 1,93