Antena Meniu Search
x

Adolescent de 15 ani, fără nicio remuşcare, după ce şi-a omorât părinţii şi trei fraţi

Un adolescent din Alabama, în vârstă de 15 ani, a fost acuzat ca adult într-un caz de crimă capitală pentru uciderea a cinci membri ai familiei. Şi-a executat inclusiv fraţii, iar documentele eliberate recent arată că nu are nicio remușcare pentru faptele comise.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.11.2020, 16:05

Mason Wayne Sisk şi părinţii săi
Adolescent de 15 ani, fără nicio remuşcare, după ce şi-a omorât părinţii şi trei fraţi - Limestone County Sheriff's Office/ Huntsville city Schools
  • Băiatul a recurs la gestul extrem după ce aflase că mama sa nu îi era de fapt părinte biologic.
  • Nu există dovezi care să ateste că tânărul de 15 ani ar suferi de vreo afecţiune mintală.

La mai mult de un an după masacrul din septembrie 2019 care a zguduit micul oraș Elkmont, biroul șerifului din județul Limestone l-a declarat săptămâna trecută pe Mason Wayne Sisk drept suspect principal.

Sisk, care avea 14 ani când şi-ar fi ucis tatăl, pe mama vitregă și pe cei trei frați vitregi, împușcându-i pe fiecare în cap.

Potrivit unui raport al unui ofițer de probațiune pentru minori, adolescentul „nu a arătat niciun semn de remușcare” în urma comiterii atrocităţilor în urmă cu un an. Băiatul a recurs la gestul extrem după ce aflase că mama sa nu îi era de fapt părinte biologic.

„Mason nu pare deranjat de faptul că este acuzat că și-a ucis familia ... În timpul detenției, el nu a vorbit deloc despre familia sa”.

Ofițerul a menționat şi că, în afară de primirea mai multor avertismente și a două infracțiuni disciplinare, în special pentru vorbire fără permisiune, adolescentul fusese un model ca deținut la Centrul de detenție pentru minori din Tennessee Valley.

„În timp ce se afla în detenție, Mason şi-a urmat instrucțiunile, şi-a exercitat sarcinile școlare și a interacţionat bine cu ceilalți”

În decizia de a transfera cazul lui Sisk de la un tribunal pentru minori la un tribunal pentru adulți, un judecător a spus că nu există dovezi care să ateste că tânărul de 15 ani ar suferi de vreo afecţiune mintală ca motiv pentru comiterea faptelor atroce.

În ziua presupuselor infracțiuni, în jurul orei 23:00 din 2 septembrie 2019, Mason Sisk a sunat la 911 pentru a raporta că familia sa a fost împuşcată.

Băiatul, la acea vreme în vârstă de 14 ani, le-a spus inițial autorităţilor că se afla la subsolul casei familiei sale din blocul 2500 din Ridge Road din Elkmont când a auzit focuri de armă la etaj. Potrivit anchetatorilor, Mason a mărturisit mai târziu că și-a ucis familia și i-a condus pe ofițeri la arma crimei, un pistol de 9 mm, care era ținut legal în reședință.

Victimele masacrului au fost tatăl lui Mason, John Sisk, în vârstă de 38 de ani; mama sa vitregă, Mary Sisk, 35 de ani; cei doi frați ai săi vitregi, Colson de șase luni și Grayson de șase ani, și sora lui vitregă Aurora, în vârstă de cinci ani.

Verişoara lui Mason, Daisy McCarty, a declarat, potrivit Daily Mail, anul trecut că e de părere că uciderile au fost provocate din cauza faptului că băiatul a aflat că mama lui nu era biologică.

„Nu știa nimic despre cine ar fi fost de fapt mama lui, tocmai îi spuseseră, iar acest lucru probabil a declanşat ceva în băieţel, să fiu sinceră” a spus ea.

Mary Sisk, originară din New Orleans, a fost profesor pentru școlile din orașul Huntsville, potrivit unei biografii de pe site-ul Mountain Gap Schools.

„Nu mă pot gândi la nicio persoană mai bună ca ea care să fi fost alături de noi în timpul în care era nevoie”, a declarat Evon Miller, a cărui nepoată era în clasa lui Mary.

John Sisk avea mai multe locuri de muncă, inclusiv la un magazin Harley Davidson, și absolvise o școală de cosmetologie - Paul Mitchell.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Adolescent de 15 ani, fără nicio remuşcare, după ce şi-a omorât părinţii şi trei fraţi