Antena Meniu Search
x

Adolescent sechestrat o lună într-un apartament, bătut şi supus unor umilinţe crunte. Agresorul a fost reţinut (Video)

Un bărbat de 37 de ani din Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a sechestrat un adolescent de 16 ani şi l-a supus unor umilinţe crunte. 

Adolescent sechestrat o lună într-un apartament, bătut şi supus unor umilinţe crunte. Agresorul a fost reţinut

Un bărbat de 37 de ani din Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a sechestrat un adolescent de 16 ani şi l-a supus unor umilinţe crunte. 

Alături de bărbat, o altă fată, de doar 16 ani, care l-ar fi ajutat pe individ, este şi ea cercetată pentru lovire şi alte violenţe. 

Poliţiştii ieşeni s-au sesizat în acest caz după ce, în urmă cu câteva zile, pe 28 noiembrie, un film şocant a fost distribuit pe Facebook şi YouTube. 

În imagini se vede cum băiatul este umilit de cei doi agresori, unul dintre aceştia, fata de 16 ani, obligându-l, la un moment dat, să bea o cană cu urină. În acelaşi videoclip se observă cum minorul este lovit atât de adolescentă, cât şi de adultul de 37 de ani.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

După ce au demarat investigaţia, poliţiştii au aflat că victima era sechestrată de aproximativ o lună, timp în care ar fi fost fost bătută în mod repetat. 

„Cele două persoane sunt bănuite de faptul că, în perioada octombrie – noiembrie 2018, ar fi lipsit de libertate un tânăr, în incinta unui imobil, din mun. Iaşi şi l-ar fi agresat fizic. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 decembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi”, a declarat pentru adevarul.ro Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. 

Individul reţinut va fi dus la Parchet, procurorii urmând să stabilească dacă vor propune arestarea sa preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent sechestrat o lună într-un apartament, bătut şi supus unor umilinţe crunte. Agresorul a fost reţinut (Video)