Antena Meniu Search
x

Dat în urmărire, locotenentul fostului șef de la Crimă Organizată Cluj se pozează în Valencia

Adrian Groșan, considerat "locotententul" unui fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Cluj, devenit el însuși mafiot, a fost dat în urmărire după ce a plecat din România. Bărbatul pare însă liniștit și chiar postează pe Facebook, din Valencia.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.10.2020, 15:35

Bărbat dat în urmărire generală
Adrian Groșan a fost dat în urmărire într-un dosar care a zguduit poliția din Cluj - captură foto IPJ Cluj / Facebook
  • A fot emis mandat de arestare pe numele lui Adrian Groșan, în vârstă de 35 de ani
  • DIICOT a realizat că este o piesă importantă în dosar și a cerut capturarea lui
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Magistrații români au emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal pe numele lui Adrian Groșan, considerat un locotentent al fostulul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Cluj, cel care și-a făcut o retea de așa-ziși detectivi particulari.

Mai exact, filmau, interceptau și spionau oameni bogați pe care mai apoi îi șantajau, în operațiune fiind implicați și polițiști.

Adrian Groșan, scăpat din vizorul DIICOT

În luna august a acestui ani, Observator relata că în timp ce mai-marii de la Ministerul de Interne declarau război total clanurilor mafiote, un poliţist la pensie, Liviu Şipoş, îşi făcea propriul clan pentru a câştiga un ban în plus.

De altfel, la acea dată, procurorii şi poliţiştii au organizat un flagrant, iar reţeaua mafiotă a fostului şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Cluj a fost destructurată. Doi bărbaţi au fost găsiţi în parcarea unei hale cu dispozitive ilegale de urmărire.

În timp ce instigatorul, Liviu Șipoș, a fost arestat preventiv, aghiotantul acestuia a ieșit din vizorul magistraților. Abia recent pe numele lui Adrian Groșan a fost emis un mandat de arestare. Bărbatul, însă, a apucat să iasă din țară.

Dat în urmărire, Adrian Groșan se pozează din Valencia

Deși căutat de polițiștii români, Adrian Groșan nu se ascunde, ci postează fotografii pe Facebook.

Potrivit clujust.ro, avocata acestuia susține că individul nu s-a sustras și nu se sustrage urmăririi penale, acesta fiind plecat din țară înainte de începerea anchetei în cauză. S-ar fi întors în România, însă l-ar fi împiedicat pandemia de coronavirus, susține Sonia Almaș, avocata lui Groșan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dat în urmărire, locotenentul fostului șef de la Crimă Organizată Cluj se pozează în Valencia