Antena Meniu Search
x

Adriana are 16 ani şi a dispărut fără urmă din Bihor. Fata este de negăsit de aproape două zile

Adriana Aurica Lingurar, o adolescentă în vârstă de 16 ani din localitatea bihoreană Lugașu de Jos a fost dată dispărută de Poliție, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.01.2020, 11:48

Adriana Aurica Lingurar, din Lugașu de Jos, Bihor, este căutată de Poliție
Adriana are 16 ani şi a dispărut fără urmă din Bihor. Fata este de negăsit de aproape două zile - Observator.tv / Poliţia Română

Adriana Aurica Lingurar, o adolescentă în vârstă de 16 ani din localitatea bihoreană Lugașu de Jos a fost dată dispărută de Poliție, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă seară de Poliția Bihor, dispariția tinerei, pe numele ei Lingurar Aurica Adriana, a fost sesizată de familie în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 12. 

Minora a plecat voluntar de acasă cu o zi înainte, în jurul orei 19.00, și nu a mai revenit.

Adriana este căutată de familie şi poliţie

Adriana Aurica Lingurar are aproximativ 1,65 m înălțime, 60 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr brunet cu vârfuri vopsite blond, de lungime medie și, prezintă cicatrici în urma unor arsuri, pe față, piept, mâini și picioare, arată informarea.

La momentul dispariției, tânăra purta blugi, geacă neagră tip cojoc, cu blană în exterior și ghete negre, cu șiret, îmblănite, anunţă Poliţia Română.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Adriana are 16 ani şi a dispărut fără urmă din Bihor. Fata este de negăsit de aproape două zile