Antena Meniu Search
x

Focuri de armă la Dorohoi. Trei africani care voiau să intre ilegal în țară, opriți la graniță (Video)

Trei cetăţeni africani care au încercat să intre ilegal în România au fost prinși în Dorohoi. Cei trei urmau să fie preluaţi şi ajutaţi de doi cetăţeni români cu intenţia de a ajunge în Germania.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.07.2020, 09:36

Trei cetăţeni africani care au încercat să intre ilegal în România au fost prinși în Dorohoi
Trei africani care voiau să intre ilegal în țară, opriți la graniță - politiadefrontiera.ro
  • Cetăţenii africani provin din Somalia şi Sudan și au vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani.
  • Cei trei intenţionau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră din Dorohoi, au observat, noaptea, cu ajutorul sistemului de termoviziune, trei persoane care mergeau dinspre teritoriul ucrainean spre interiorul României şi care nu-şi justificau prezenţa în zona de responsabilitate.

Cei trei cetăţeni africani au fost reținuți, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Apoi, oamenii legii au observat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe care au încercat să-l oprească, dar șoferul a încercat să fugă. Deoarece nu s-au supus somaţiilor legale, pentru reţinerea autoturismului şi a ocupanţilor mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de avertisment.

Polițiștii au găsit autoturismul abandonat şi au reţinut persoanele, care au fost conduse pentru audieri la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cetăţenii africani provin din Somalia şi Sudan, au vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani şi intenţionau să ajungă în Germania.

Ocupanţii autoturismului sunt doi tineri cetăţeni români, în vârstă de 23 respectiv 26 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, respectiv trafic de migranţi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Focuri de armă la Dorohoi. Trei africani care voiau să intre ilegal în țară, opriți la graniță (Video)