Antena Meniu Search
x

Alege un cabinet din cadrul unei clinici de stomatologie! Iata de ce!

Cand disconfortul dentar isi face aparitia cea mai simpla rezolvare este sa apelezi la serviciile unui cabinet de stomatologie din zona locuintei sau a serviciului, astfel incat sa te poti deplasa cu usurinta la fiecare interventie, etapa de tratament sau control.

de Redactia Observator

la 14.11.2019, 12:53

Alege un cabinet din cadrul unei clinici de stomatologie
Alege un cabinet din cadrul unei clinici de stomatologie

Atunci cand disconfortul dentar isi face aparitia sau simti o crestere a sensibilitatii dintilor, cea mai simpla rezolvare este sa apelezi la serviciile unui cabinet de stomatologie din zona locuintei sau a serviciului, astfel incat sa te poti deplasa cu usurinta la fiecare interventie, etapa de tratament sau control.

Din pacate, insa, cabinetele “de cartier” nu vor putea garanta siguranta rezolvarii complete si corecte a problemei dentare cu care te confrunti, motiv pentru care multe dintre lucrarile vechi se dovedesc a fi sursa unor probleme sau afectiuni actuale.

Ideal este sa economisesti timp si bani, asadar va fi necesar sa te asiguri ca situatia ivita va fi rezolvata eficient. Astfel, cea mai buna solutie pe care o ai la dispozitie este sa apelezi la un cabinet de stomatologie din cadrul unei clinici de profil.

Numai astfel vei avea acces la cea mai performanta tehnologie din domeniul medical si la experienta unei echipe de specialisti care va contribui decisiv la gasirea celui mai eficient tratament pentru afectiunea pe care o prezinti. Astfel, vei beneficia de cele mai noi solutii si materiale, precum si de cea mai performanta aparatura din lumea stomatologiei.

Pe langa aceste beneficii, randurile de mai jos iti vor dezvalui cateva optiuni si servicii pe care le ofera numai un cabinet din cadrul unei clinici de stomatologie, precum Dental Excellence.

Implant dentar Fast and Fixed

Un cabinet de stomatologie din cadrul unei clinici cu specializare in implantologie iti poate oferi o solutie inovatoare de recuperare a unei arcade dentare sau chiar a intregii danturi intr-o singura zi, sistem revolutionar in domeniul stomatologiei. In trecut, montarea unei punti dentare era posibila numai dupa perioada de osteointegrare a implanturilor (3-4 luni), insa sistemul Fast and Fixed de la Bredent permite construirea unei punti chiar in ziua interventiei.

Aparat dentar

Cabinetul din blocul de peste drum nu-ti va oferi acces la un specialist in ortodontie, astfel incat aparatul dentar potrivit va putea fi recomandat numai daca vizitezi o clinica de stomatologie. Avand acces la o echipa multidisciplinara de specialisti, vei putea beneficia de un tratament cu aparat dentar in urma unei consultatii efectuate in cabinetul clinicii, iar medicul ortodont va oferi solutia adecvata de tratament in functie de complexitatea situatiei, distanta de deplasare a dintilor si varsta pe care o ai.

In urma evaluarii, specialistul va putea recomanda un aparat dentar metalic, ceramic, din safir, invizibil, mobil sau autoligaturant, optiuni pe care numai cabinetele din cadrul marilor clinici de stomatologie le pot pune la dispozitie.

Chirurgie orala

Multe afectiuni dentare aflate in stadii avansate presupun tratamente si proceduri la care ai acces numai intr-un cabinet din cadrul unei clinici moderne de stomatologie, acesta fiind si cazul interventiilor chirurgicale. Prin urmare, orice tip de chirurgie orala, inclusiv chirurgia plastica gingivala sau regularizarea crestelor alveolare, poate fi disponibila numai intr-o clinica cu prestigiu.

Servicii de estetica dentara

Pe langa repararea si mentinerea sanatatii danturii si gingiilor, un cabinet de stomatologie dintr-o clinica specializata iti va oferi acces si la multiple servicii de cosmetica dentara de inalta calitate. Te vei putea bucura, asadar, de proceduri moderne de detartraj, solutii eficiente de albire a dintilor si fatete dentare care iti vor oferi un zambet impecabil.

Daca vrei sa urmezi un tratament dentar sau a venit momentul sa programezi un control de rutina intr-un cabinet de stomatologie ultramodern, alege clinica stomatologica Dental Excellence!

Aici vei avea la dispozitie cele mai performante tehnologii si o echipa interdisciplinara de specialisti cu experienta in toate amanuntele stomatologiei, motiv pentru care te vei putea bucura de cel mai bun tratament, indiferent de gradul de complexitate al afectiunii cu care te confrunti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Alege un cabinet din cadrul unei clinici de stomatologie! Iata de ce!