Antena Meniu Search
x

Ambulanţe şi pompieri pe aeroportul din Iaşi. Un avion cu 200 de pasageri, probleme înainte de aterizare

Alertă pe Aeroportul din Iași. Un avion venit de la Munchen a raportat probleme la aterizare. 200 de oameni sunt la bord. Ambulanţe şi echipaje de pompieri au fost trimise pe pistă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.10.2019, 00:28

Aeroport Iaşi
Ambulanţe şi pompieri pe aeroportul din Iaşi. Un avion cu 200 de pasageri are probleme înainte de aterizare - Twitter

UPDATE: Avionul care venea de la Munchen a aterizat în siguranţă, nimeni nu a fost rănit. Piloţii au anunţat că nu se deschide trenul de aterizare şi nu pot începe manevrele de aterizare, iar avionul s-a învârtit câteva minute deasupra aeroportului din Iaşi. 

Pe aeroport s-a instituit cod roşu de intervenţie. În cele din urmă aeronava a fost adusă la sol în condiţii de siguranţă şi nimeni nu a fost rănit.

----------------------------------------------------------------------------------

Alertă pe Aeroportul din Iași. Un avion venit de la Munchen a raportat probleme la aterizare. 200 de oameni sunt la bord. Ambulanţe şi echipaje de pompieri au fost trimise pe pistă.

Pe acelaşi subiect

Pilotul avionului Blue Air Boeing 737 85R a anunţat marţi seara turnul de control de la Iaşi, unde trebuia să aterizeze, venind de la Munchen, că are o defecţiune care îi e semnalizată la bord şi nu ştie dacă poate ateriza în siguranţă.

Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe au fost trimise pe pistă pentru a aştepta aterizarea aeronavei care avea 200 de oameni la bord.

Pilotul a anunţat că e posibil să fie vorba despre o atrizare forţată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ambulanţe şi pompieri pe aeroportul din Iaşi. Un avion cu 200 de pasageri, probleme înainte de aterizare