Antena Meniu Search
x

Alertă în Mangalia din cauza unui bărbat care răpeşte copii: 'L-a luat de mână şi pleca cu el'

O mămică din Mangalia a tras un semnal de alarmă, prin intermediul unei postări pe Facebook, cu privire la un bărbat care a fost la un pas să îi răpească copilul, în parc.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.08.2019, 14:07

Alertă în Mangalia după ce un copil a fost la un pas să fie răpit
Alertă în Mangalia din cauza unui tânăr care a încercat să răpească un copil - Profimedia Images / Ilustraţie

O mămică din Mangalia a tras un semnal de alarmă, prin intermediul unei postări pe Facebook, cu privire la un bărbat care a fost la un pas să îi răpească copilul, în parc.

Femeia a explicat că, în timp ce se afla în parcul Tosca din Mangalia împreună cu soţul ei şi copilul lor, un tânăr dădea târcoale copiilor.

Mai mult, tânărul suspect ar fi avut mâna băgat în pantaloni în timp ce se juca cu copiii.

"Aveti grija cand iesiti in parc cu copiii!! Tocmai am avut o experiență total neplăcută in parcul vis-a-vis de Profi! Umbla un tânăr înalt,slab,cu mana băgata in pantaloni pana la cot,dând târcoale copiilor!! Noi (Eu si sotul) l'am lăsat,l'am urmarit cum se comporta si ce are de gând să facă, copiii mei se jucau cu mingea, el a început să se joace cu ei (cu mana in pantaloni), pasau mingea de la unul la altul,hi hi hi,iti place sa te joci cu mingea,cateva mangaieri pe capul celui mic al meu,încă o tură de hahaha, si încet încet ii pasa mingea din ce in ce mai departe de noi....l-am lăsat,l'am urmarit.....pana mi l'a luat de mână și plecau...se îndrepta cu el spre ieșire!! Bineinteles ca sotul meu era deja în spatele lui si cand a vazut ca da sa se aplece sa il ia in brate,l'a luat la bătaie si l'a gonit!", a scris mămica pe Facebook.

În aceeaşi postare, femeia a explicat că alte persoane din parc au explicat că l-au mai văzut pe tânăr în zona bisericii, în timp ce se juca cu copiii şi încerca să le dea saleuri.

"Trezirea,oameni buni! Cu saleuri ii ia de lângă voi! Noi suntem de vina! Cu "lasă mă,ca il cunosc din vedere,lasa ma ca vine la biserica,lasa ma ca nush ce"... cu lasa ma isi face treaba!! Daca va întrebați de ce l'am lăsat sa ajunga asa departe,ete tocmai de asta! Sa vedem cum si in ce fel,sub ce pretexte si cat de usor ii poate lua! Intr-adevar,in cazul nostru situatia era sub control,însă sunt atatia cu lasa ma,ca se trezesc la o bucată de noapte ca isi strigă copiii in parc si nimic! Niciun răspuns! Aveti grija! Vorbiti in parc una cu alta,dar cu ochii pe copii! Nimic nu e prea safe pt copiii noștri!", a mai scris femeia din Mangalia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă în Mangalia din cauza unui bărbat care răpeşte copii: 'L-a luat de mână şi pleca cu el'