Antena Meniu Search
x

Alertă în Maramureş! O mămică şi copilul ei de 5 ani au dispărut fără urmă. Ultimele imagini cu cei doi, surprinse de camerele video ale unui mall din Baia Mare

Este alertă maximă în Maramureş, după ce poliţia a fost sesizată la 112 de un bărbat din Baia Mare despre faptul că soția lui și copilul de 5 ani au dispărut fără urmă.

O mămică şi copilul ei de 5 ani au dispărut fără urmă. Ultimele imagini cu cei doi, surprinse de camerele video ale unui mall din Baia Mare
O mămică şi copilul ei de 5 ani au dispărut fără urmă. Ultimele imagini cu cei doi, surprinse de camerele video ale unui mall din Baia Mare - vasiledale.ro

Este alertă maximă în Maramureş, după ce poliţia a fost sesizată la 112 de un bărbat din Baia Mare despre faptul că soția lui și copilul de 5 ani au dispărut fără urmă.

Polițiștii au început cercetările pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat în exclusivitate pentru vasiledale.ro că ultimele imagini cu femeia și copilul au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din Baia Mare. 

Cei doi au intrat în parcarea mall-ului, femeia conducând un autoturism. Apoi a dus copilul la locul de joacă, iar ea s-a întors la maşină și a plecat.

După o perioadă a revenit, dar fără autoturism. A mers la locul de joacă de unde și-a luat copilul și a ieșit din mall. Din acel moment nimeni nu mai știe nimic despre cei doi.

Anchetatorii au verificat locul de joacă, potrivit vasilesale.ro.

Au găsit acolo telefonul femeii și niște chei. 

În urma verificării telefonului s-a constatat că toate datele din acesta fuseseră șterse.

Anchetatorii au ridicat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall, însă, pentru moment, acestea nu vor fi date încă publicității.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Alertă în Maramureş! O mămică şi copilul ei de 5 ani au dispărut fără urmă. Ultimele imagini cu cei doi, surprinse de camerele video ale unui mall din Baia Mare