Antena Meniu Search
x

Alertă meteo specială pentru Bucureşti. Frig, vijelii şi furtuni puternice

Potrivit meteorologilor, fenomene meteo periculoase vor lovi Bucureştiu, cum ar fi căderi de grindină, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse torențiale. Temperatura scade cu aproape 20 de grade Celsius, urmând a se înregistra chiar şi 6 grade.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.05.2019, 11:43

Alertă meteo specială pentru Bucureşti. Frig, vijelii şi furtuni puternice - Dan Mihai

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp o prognoză meteo specială pentru municipiul Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, fenomene meteo periculoase vor lovi Bucureştiu, cum ar fi căderi de grindină, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse torențiale. De asemenea, temperatura scade cu aproape 20 de grade Celsius, urmând a se înregistra şi 6 grade miercuri dimineaţă.

Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Frig, vijelii şi furtuni puternice

ANM informează că din după-amiaza zilei de duminică 5 mai și până în dimineața zilei de 8 mai, gradul de instabilitate atmosferică va fi temporar accentuat și se va manifesta prin averse ce

Pe acelaşi subiect

vor avea și caracter torențial, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de

vijelie, descărcări electrice și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor aduna cantități de apă însemnate, 15…25 l/mp și izolat posibil peste 30…35 l/mp. În zilele de duminică (5 mai) și de luni (6 mai) temperatura maximă va fi de 21…23 de grade Celsius, iar luni dimineața se vor înregistra 12…13 grade.

Vremea se va răci şi mai mult începând de marți, astfel încât dimineața se vor înregistra în jur

de 10 grade, după-amiaza 11...13 grade, iar miercuri dimineața 6…7 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că va actualiza prognoza meteo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Alertă meteo specială pentru Bucureşti. Frig, vijelii şi furtuni puternice