Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de ninsori abundente cu efect imediat, emisă de ANM. Vizibilitatea în zonele afectate, sub 100 de metri

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă Cod Galben cu efect imediat de ninsori abundente, pentru trei judeţe, precizând că vizibiltatea va fi redusă sub 100 de metri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.12.2019, 21:15

Ninsori abundente la munte, anunţate de ANM
Alertă meteo de ninsori, emisă de ANM - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă Cod Galben cu efect imediat de ninsori abundente, pentru trei judeţe, precizând că vizibiltatea va fi redusă sub 100 de metri.

Judeţele afectate sunt Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, iar zonele vizate sunt cele de munte, de peste cota 1800 m.

Alertă meteo de ninsori abundente la munte

ANM a emis o avertizare meteo Cod Galben cu efect imediat, care priveşte trei judeţe, Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, unde se vor înregistra ninsori abundente în zona de munte peste 1800 de metri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă şi pentru Bucureşti, până duminică seară, fiind prognozate ninsori.

Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații, cu precădere în a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) și pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie). Acestea vor fi la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare. 

Alertă de ninsori şi viscol în 17 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ninsori şi viscol, în toată ţara, de vineri până duminică. De asemenea, 17 judeţe vor intra sub cod galben de ninsori puternice şi viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Vremea » Alertă meteo de ninsori abundente cu efect imediat, emisă de ANM. Vizibilitatea în zonele afectate, sub 100 de metri