Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani dispărută de acasă. Ultima dată, Alesia a fost văzută când urca într-o mașină cu trei bărbați

Alexia Cernat are 13 ani, este din Șura Mare, judeţul Sibiu, şi a fost dată dispărută de părinţi. fata a plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.02.2020, 10:55

Alesia Cernat a dispărut de acasă, din localitatea Şura Mare, Sibiu
Copilă de 13 ani dispărută de acasă. Ultima dată, Alesia a fost văzută când urca într-o mașină cu trei bărbați - oradesibiu.ro

Alexia Cernat are 13 ani, este din Șura Mare, judeţul Sibiu, şi a fost dată dispărută de părinţi. fata a plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors. 

Copila a fost vizitată duminică după-amiază de o colegă de clasă, povesteşte mama fetei. Când aceasta a vrut să plece, Alesia s-a oferit să o conducă până la poartă, dar nu s-a mai întors.

Speriată, mama a căutat-o la rude și prieteni, dar nu a reușit să-i dea de urmă. Câţiva prieteni de-ai fetei i-au spus că au văzut-o când se urca într-o mașină cu trei bărbați și cu încă o colegă.

"Mi-a spus o colegă de-a ei că ar fi pe undeva prin Arpașu de Sus, la niște băieți pe care i-a cunoscut pe Internet.

Cineva mi-a zis că a încercat să ia legătura cu mine dintr-o benzinărie. Ea nu are telefon. Nu știu ce să fac. Suntem disperați", a declarat pentru Ora de Sibiu, Doina Cernat, mama Alexiei.

Alexia Cernat a mai dispărut anul trecut, înainte de Crăciun

Nu este prima dată când copila fuge de acasă. Ultima dată, Alesia a fugit anul trecut, înainte de Craciun, după o ceartă cu bunica.

Semnalmente Alesia Cernat:

Alesia are 1,55 m, 52 de kg, are ochi căprui și păr șaten. Când a dispărut, fata era îmbrăcată cu o geaca albastră, cu steluțe, avea o cămașă în carouri, cu negru, colanți negri și adidași albi.

Oricine poate oferi detalii despre ea, ne poate contacta sau poate suna la Poliție sau la numărul de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani dispărută de acasă. Ultima dată, Alesia a fost văzută când urca într-o mașină cu trei bărbați