Antena Meniu Search
x

Astăzi, Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani

Alexandra Măceşanu ar fi împlinit astăzi frumoasa vârstă de 16 ani. Ar fi fost sărbătorită şi felicitată de familie, s-ar fi întâlnit cu prietenii, ar fi primit cadouri şi probabil ar fi petrecut ziua sa de naştere râzând şi simţindu-se iubită de oamenii din jurul său.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2019, 16:00

Astăzi e ziua ta, Alexandra Măceşanu - Alexandra Măceşanu - Facebook

Alexandra Măceşanu ar fi împlinit astăzi frumoasa vârstă de 16 ani. Ar fi fost sărbătorită şi felicitată de familie, s-ar fi întâlnit cu prietenii, ar fi primit cadouri şi probabil ar fi petrecut ziua sa de naştere râzând şi simţindu-se iubită de oamenii din jurul său.

Însă, dreptul Alexandrei la bucurie şi la viaţă a fost furat de un individ pe nume Gheorghe Dincă, din Caracal, care a comis unele dintre cele mai tulburătoare fapte din istoria recentă a României.

Astăzi e ziua ta, Alexandra Măceşanu

Alexandra Măceșanu s-a născut pe 15 septembrie 2003, în comuna Dobrosloveni, Olt şi a fost primul copil al soților Măceșanu. Alexandra avea rezultate foarte bune la şcoală și făcea parte dintr-un grup de dansuri populare. Nu avea nicio preocupare obscură, era o fată cuminte şi descurcăreaţă.

Pe acelaşi subiect

Alexandra Măceşanu ar fi împlinit astăzi 16 ani, o vârstă foarte frumoasă, la care mulţi adolescenţi îşi formează comportamentul şi se îndreaptă cu paşi repezi spre maturitate. Înconjurată de prieteni, colegi şi familie, Alexandra a fost tot timpul iubită şi apreciată, învăţată despre respect şi modestie, cu un viitor luminos în faţă.

Destinul ei a fost frânt într-o clipită, de Gheorghe Dincă, un individ din Caracal cu probleme deosebit de grave de comportament. El a luat-o pe Alexandra cu maşina, la ocazie, iar din acel moment s-a declanşat unul dintre cele mai tulburătoare cazuri din istoria recentă a României.

Răpită, abuzată şi imobilizată în casa bestiei, Alexandra Măceşanu s-a luptat pentru propria viaţă cu o maturitate ieşită din comun, reuşind să se elibereze şi să sune la 112, unde a cerut ajutor. Ajutor care n-a venit la timp. Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra, în timp ce autorităţile se certau de ore întregi pe cuvinte, interpretări şi formulări de legi, dacă au sau nu voie să intre în curtea monstrului.

Într-un final, Gheorghe Dincă a fost arestat, însă pentru Alexandra a fost prea târziu. Autorităţile au anunţat că absolut toate persoanele din sistem care vor fi găsite vinovate de lipsă de reacţie sau încălcarea protocolului vor fi trimise în judecată. De asemenea, Serviciul de Urgenţă 112 a suferit modificări în organizare, pentru timpi mai buni de reacţie şi oameni mai implicaţi.

Astăzi, Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani. Şi-ar fi sărbătorit ziua înconjurată de feţe zâmbitoare, îmbrăţişări drăgăstoase şi cadouri, aşa că, poate, cei care au cunoscut-o îi sunt acum datori cu un zâmbet, chiar şi printre lacrimi, de ziua ei. La mulţi ani, Alexandra Măceşanu, astăzi e ziua ta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Astăzi, Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani