Antena Meniu Search
x

Alexandra a sunat disperată la 112, poliţistul nu a crezut că e răpită pe bune: "Nu mai ţine linia ocupată"

Alexandra Mâceşeanu a sunat disperată la 112, să ceară ajutor, dar poliţistul cu care a vorbit nu a crezut că e răpită pe bune: "Nu mai ţine linia ocupată", i-a spus acesta.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.07.2019, 21:15

Alexandra a fost răpită şi ucis de Gheorghe Dincă
Alexandra a sunat disperată la 112, poliţistul nu a crezut că e răpită pe bune: "Nu mai ţine linia ocupată" - Facebook

Alexandra Mâceşeanu a sunat disperată la 112, să ceară ajutor, dar poliţistul cu care a vorbit nu a crezut că e răpită pe bune: "Nu mai ţine linia ocupată", i-a spus acesta.

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre ziua în care a murit Alexandra Mâceşanu, răpită de bărbatul care a luat-o la ocazie, Gheorghe Dincă, din Caracal, şi ucisă apoi de acesta. Fata a sunat de trei ori la 112, disperată, spunând că a fost bătută şi violată.

Unul dintre poliţiştii care au vorbit cu ea la telefon, din casa unde era ţinută închisă, după ce fusese abuzată, nu a crezut-o efectiv, deşi fata plângea. Dialogul cu acesta e terifiant.

Poliţist: unde eşti mă?

Pe acelaşi subiect

Alexandra: în Caracal, în Caracal...

Polţist: unde eşti, mă? În Caracal, unde? 

Alexandra: în Caracal...

Poliţist: Bine, bine, stai acolo. Bine, bine, rămâi acolo, că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată. 

Dialogul e halucinant, iar poliţistul nu crede nicio clipă că răpirea e adevărată, sau, dacă el crede asta, e incredibil cum îi spune Alexandrei să rămână acolo, de parcă ar fi putut pleca undeva. De trei ori i-a spus agentul la telefon fetei să rămână acolo, că vine echipjul.

Echipaj care nu a mai sosit niciodată la timp. Abia a doua zi la şase a intrat poliţia în casa criminalului, care între timp o ucisese pe fata de 15 ani şi îi arsese corpul.

Opt poliţişti - cinci ofiţeri şi trei agenţi - sunt cercetaţi pentru modul de intervenţie în perioada de la dispariţia fetei de 15 ani din judeţul Olt, până la prima percheziţie la domiciliul suspectului, care a avut loc vineri. "În acelaşi timp, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza şi dispune cu privire la situaţia de fapt reţinută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112", arată MAI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alexandra a sunat disperată la 112, poliţistul nu a crezut că e răpită pe bune: "Nu mai ţine linia ocupată"