Antena Meniu Search
x

Alexandru Cumpănașu susține că a găsit-o pe Luiza Melencu. Reacția mamei Luizei

Alexandru Cumpănașu susține că a reușit să o găsească pe Luiza Melencu, în viață. Fata ar fi în străinătate, spune candidatul la alegerile prezidențiale.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.11.2019, 20:00

Alexandru Cumpănașu susține că a găsit-o pe Luiza Melencu: "Tremur tot"
Alexandru Cumpănașu a declarat la Antena 3 că a găsit-o pe Luiza Melencu - captură video Antena 3

Alexandru Cumpănașu susține că a reușit să o găsească pe Luiza Melencu, în viață. Fata ar fi în străinătate, spune candidatul la alegerile prezidențiale, care mai spune că a intrat în posesia unor videouri cu adolescenta. Imaginile au fost văzute de mama Luizei, care însă nu a putut confirma că persoana din filmuleț este fiica ei.

Într-o intervenție televizată, Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul legat de Luiza Melencu.

"Eu sunt ultimul care vrea să se joace cu emoțiile familiei. În acest moment Luiza este în viață, există fotografii și un clip. Am fost în Italia cu investigatorii, am găsit-o. Confirmarea a venit în urmă cu jumătate de oră. Vă spun că tremur tot. Pot să vă spun, trebuie să avem o abordare legală de aici înainte, dar va spun cu mâna pe inima că nu mă joc cu emoțiile oamenilor. Am vorbit cu familia Luizei, au confirmat persoana cât și vocea Luizei. Daca mama nu cunoaște, cine cunoaște? Va confirm acest lucru, în acest moment Luiza Melencu este în viață", a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

El susține că a intrat în posesia unor filmulețe în care apare adolescenta dispărută în aprilie. Cumpănașu a prezentat și o captură dintr-un video, cu imaginea unei tinere.

"Mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii și din filmulețe audio-video. Au fost făcute acum o săptămâna, două, în afara țării. Eu tremur tot că nu credeam, am sperat dar nu am crezut. Au găsit-o investigatorii, nu pot să vă dau numele. Investigatori care acum lucrează cu mine. Acești oameni au fost pe cont propriu", a mai spus Cumpănașu.

Reacția mamei Luizei Melencu

Mama Luizei a spus că a văzut imaginile însă nu a putut confirma dacă persoana care apare în filmulețe este sau nu fiica sa. Monica Melencu a spus că unele trăsături ale tinerei din video se aseamănă cu ale Luizei, însă videoul nu este foarte clar, iar vocea este foarte greu de distins.

"Am vazut filmulețul. Arată o fată, are multe trăsături cu Luiza, nu știm cât este de adevărat. Deci nu știu, vă dați seama, la păr e diferență. Vorbește italiană apoi românește. [...] N-am putea spune că Luiza va fi cum a plecat de acasă. Poate se aseamănă, poate că nu. Noi am zis că da. [...] Ne-a arătat-o, e vopsită brunet, e vopsită strident. Se aude vocea ei, dar nu chiar bine. Fizic seamănă, vocea nu se aude chiar perfect. Ne-a pus-o prin telefon domnul Cumpănașu.", a declarat telefonic mama Luizei Melencu, la Antena 3.

Alexandru Cumpănașu a susținut, imediat după intervenția Monicăi Melencu, că a discutat cu membrii familiei adolescentei, mai exact cu mama Luizei și bunicul ei, care ar fi spus că sunt siguri că persoana din filmări este Luiza.

"Au zis că sunt siguri 100%. Nu mă jucam cu această informație. A fost o întreagă nebunie astăzi. La autoritățile vitale mă voi duce, la Squadra Mobile. Procurorii au ascuns adevărul despre Luiza", a mai spus Cumpănașu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alexandru Cumpănașu susține că a găsit-o pe Luiza Melencu. Reacția mamei Luizei