Antena Meniu Search
x

Alexandru Rafila respinge propunerea Pro România: Nu candidez la Primăria Capitalei

Alexandru Rafila a primit propunerea de a candida împotriva Gabrielei Firea pentru postul de primar al Capitalei, însă spune că a refuzat și că expertiza lui este utilă în zona de sănătate, nu de administrație.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 24.07.2020, 21:07

Alexandru Rafila respinge propunerea Pro România: Nu candidez la Primăria Capitalei
Medicul Alexandru Rafila refuză să candideze la Primăria Capitalei - Hepta
  • Propunerea a venit din partea lui Victor Ponta, președintele Pro România
  • Rafila consideră că este mai util în domeniul sănătății, decât în administrație

Alexandru Rafila a declarat că a primit o ofertă din partea partidului Pro România de a candida la Primăria Capitalei, chiar înainte de a pleca în concediu, însă a declinat această propunere.

Este adevărat că înainte de a pleca în vacanţă am primit o ofertă din partea domnului Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România ca să reprezint, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei. Vă daţi seama că asta e o propunere pe care trebuie să o diger, de aceea nu poţi să răspunzi pe moment nici da, nici nu. Eu m-am întors în urmă cu două zile în ţară şi i-am comunicat că declin această propunere, deci nu candidez la Primăria Capitalei”, a declarat Rafila, citează News.ro.

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că expertiza sa în domeniul medical, în această perioadă de pandemie cauzată de coronavirus, este „mai degrabă utilă” în zona de sănătate publică, decât în administraţie.

Unul dintre motivele foarte serioase (n.r. de refuz) este că ne aflăm într-o perioadă dificilă şi cred că expertiza mea este mai degrabă utilă în zona aceasta a sănătăţii publice, decât în administraţia locală şi cred că este  decizia corectă pe care am luat-o în acest moment”, a mai declarat Rafila.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Alexandru Rafila respinge propunerea Pro România: Nu candidez la Primăria Capitalei