Antena Meniu Search
x

Alexei Navalny respiră fără aparate, a postat o poză pe Instagram și a anunțat că se va întoarce în Rusia

Imaginea opoziției ruse, Alexei Navalny, se va întoarce în Rusia, a anunțat purtătorul de cuvânt al acestuia, Kira Yarmysh. Ea spune că este o decizie firească și chiar nu înțelege de ce Navalny nu s-ar putea întoarce acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2020, 19:52

El se află internat într-un spital din Germania
Opozantul rus Alexei Navalny respiră fără aparate și s-ar putea reîntoarce în Rusia - Abaca Press / AA/ABACA via Hepta
  • Imaginea opoziției ruse, Alexei Navalny, se va întoarce în Rusia.
  • El se simte mai bine și nu mai respiră ajutat de aparate

"Pentru mine este nedumeritor de ce ar trebui să gândească cineva altfel", a postat Kira Yarmysh pe Twitter.

Navalny a postat, de asemenea, o poză pe Instagram, pentru prima dată de când a fost otrăvit, anunțând că respiră fără ventilație, scrie BBC.

"Ieri am reușit să respir singur toată ziua. Doar pe cont propriu, fără ajutor suplimentar, nici cel mai mic ajutor. Mi-a plăcut foarte mult. Este remarcabil", a scris el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La spitalul unde este tratat Navalny securitatea ar fi acum una modestă. Există doi ofițeri înarmați la o singură intrare și o dubă de poliție care staționează afară de zile. Totuși, rapoarte neconfirmate din mass-media germană sugerează că au fost înființate încă două linii de securitate în interiorul spitalului, în afara secției și lângă patul politicianului.

Alexei Navalny este un militant anticorupție, care a fost mult timp cea mai proeminentă figură a opoziției față de președintele Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Alexei Navalny respiră fără aparate, a postat o poză pe Instagram și a anunțat că se va întoarce în Rusia