Antena Meniu Search
x

Alin era băut când a ucis o bătrână care-și ducea vaca la păscut, în Iași. Și animalul a murit

Alin era băut când a ucis o bătrână care-și ducea vaca la păscut, în Iași. Și animalul a murit după impactul cu BMW-ul condus de tânărul de 26 de ani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.09.2020, 11:16

Accident mortal
Alin Z. este șoferul care a lovit în lin o bătrână și pe vaca acesteia, luni de dimineață, în Iași - BZI
  • Șoferul și paagera din BMW au scăpat nevătămați.
  • Mașina s-a oprit la 300 de metri de locul impactului.

Un tânăr din Iași a provocat luni de dimineață un accident mortal, și apoi polițiștii au aflat că acesta coducea băut. Alin Z., 26 de ani,a lovit în plin o bătrână care-și ucea vaca la păscut, în satul Șcheia, din comuna ieșeană Alexandru Ioan Cuza.

Alin Z. se afla la volanul unui autoturism marca BMW seria 3 și la un moment dat, pe fondul vitezei excesive, a intrat în plin într-o femeie care își ducea vaca la păscut. În urma impactului violent, atât femeia, cât și animalul au fost uciși. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor.

Martorii, citați de BZI, au precizat că, după impact, mașina s-a oprit la aproximativ 300 de metri distană. Polițiștii au deschis, în acest caz, un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

"Polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la numărul unic de urgențe 112, despre faptul că pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

De asemenea, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,33 miligrame alcool pur în aerul expirat.", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Șoferul care a provocat accidentul era în mașină cu o tânără. Atât el, cât și tânăra au ajuns la Compartimentul de Primire Urgențe de la Târgu Frumos, pentru că au făcut atacuri de panică. Totuși, în urma impactului, atât el, cât și tânăra cu care se afla în autoturism au scăpat nevătămați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alin era băut când a ucis o bătrână care-și ducea vaca la păscut, în Iași. Și animalul a murit