Antena Meniu Search
x

Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu noul coronavirus

Deputatul de Gorj Alin Vacaru a anulat carantina la domiciliu în instanță, după ce fiul lui a fost confirmat cu noul coronavirus. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.09.2020, 09:22

Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu noul coronavirus
Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu noul coronavirus - Sputnik / Ramil Sitdikov via Hepta
  • Alin Vacaru a fost trimis în carantină la domiciliu după ce fiul lui, elev în clasa a VIII-a, a fost depistat cu coronavirus.
  • Deputatul a contestat în instanță decizia, iar magistrații i-au dat câștig de cauză.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Alin Vacaru și-a făcut și el testul pentru Covid-19 și, după ce a ieșit negativ, a dat în judecată DSP-ul ca să-l scoată din carantina la domiciliu. 

Iar instanța i-a dat câștig de cauză. ”Dispune încetarea măsurii carantinării, instituită asupra petentului de către intimată, începând cu data pronunţării prezentei sentinţe”, a decis Judecatoria Targu Jiu. 

Fiul lui, elev în clasa a opta la o școală din Târgu Jiu, a fost testat pozitiv înainte să plece la un turneu de baschet. Diriginta și încă 22 de copii au intrat în carantina la domiciliu, ca urmare a rezultatului pozitiv.

Săptămâna trecută, primarul din Aninoasa, Gorj, a anulat și el carantina în instanta, după ce DSP-ul i-a cerut să rămână în izolare ca urmare a faptului că a intrat în contact cu un angajat pozitiv la Covid-19.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un deputat de Gorj a anulat carantina în instanță, deși fiul lui este infectat cu noul coronavirus