Antena Meniu Search
x

Alina, o fată de 16 ani, din Turda, a dispărut fără urmă de 2 zile. Familia și Poliția cer ajutorul populației

Alina-Maria Hodrea, o adolescentă de 16 ani, este dispărută de 2 zile, iar Poliția și familia fac un apel la populație pentru ajutor. Fata a ieșit din casă pe 26 octombrie și de atunci nu se mai știe absolut nimic de ea.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.10.2020, 20:36

- Poliţia Română
  • Alina nu mai poate fi contactată de 2 zile
  • Familia și Poliția fac apel la populație

Update ora 20.35: Minora Hodrea Alina-Maria, de 16 ani, plecată voluntar la data de 26 octombrie, de la locuința sa din municipiul Turda, a fost găsită. 

Știre inițială:

Poliţia informează că a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, Alina-Maria Hodrea, în vârstă de 16 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmente Alina-Maria Hodrea

- înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 60 kg, părul brunet, ochi căprui, tenul deschis la culoare. 

- La momentul plecării aceasta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare gri cu model tăiat în zona genunchilor și încălțăminte tip sport de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Alina, o fată de 16 ani, din Turda, a dispărut fără urmă de 2 zile. Familia și Poliția cer ajutorul populației